Mezun adayı öğrencilerimizin dikkatine

Kayıtlı oldukları bölümde yer alan ders, proje, staj vb. tüm mezuniyet yükümlülüklerini tamamlayan ve Fakültemiz tarafından mezun olması uygun görülen öğrenciler, Öğrenci Bilgi Sisteminde ve e-Devlet sisteminde “Mezun” durumuna geçer. Diploma ve ilgili belgeleri almak için sistemde mezun olarak görülen öğrencilerimiz;

- belge.mu.edu.tr adresinden “ilişik kesme” başvurusu yapar,
- İlişik kesme belgesinde belge başvuru nedeni olarak “diploma” seçeneği işaretlenir,
- İlişik kesme başvurusu onayları tamamlandıktan sonra belgenin çıktısı alınır ve öğrenci kimliği ile beraber Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilerek diplomasını alınabilir (Diplomalar Sağlık İl Müdürlüğüne sicil numarası için gönderilmektedir. Bu nedenle mezuniyet tarihinden sonra en erken 3-4 ay içerisinde hazır olmaktadır. Diplomaların hazır olup olmadığını Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından öğrenilebilir).

Son Güncelleme Tarihi : 12.08.2023 17:12 Okunma Sayısı : 549